Renfe i el Liceu signen un acord de col·laboració

En el seu compromís amb la cultura i la música a Catalunya
· Aquesta iniciativa s’emmarca amb el compromís de Renfe amb la cultura a Catalunya

Barcelona, 19 de juliol de 2019 (Renfe).
Salvador Alemany -President de la Fundació del Gran Teatre del Liceu-, i Valentí Oviedo -Director General la Fundació del Gran Teatre del Liceu- i Isaías Táboas -President de Renfe-, han signat un conveni de col·laboració pel qual Renfe esdevé entitat mecenes del Liceu.

Gràcies a aquest acord, Renfe se suma al grup d’empreses que recolzen l’activitat del Teatre i contribueixen al foment de la cultura i de l’òpera. L’acord s’emmarca dins el programa de patrocini i mecenatge de la Institució.

D’aquesta manera, Renfe referma el seu compromís amb la cultura a Catalunya. Aquesta iniciativa es suma a les nombroses col·laboracions que des de l’operadora està fent en aquest àmbit. A nivell teatral amb el TNC o Temporada Alta i la presència en alguns dels principals estivals de música d’aquest estiu a Catalunya com el Cruïlla, Jardins Pedralbes, CanetRock, Festival Vida, Festival Castell de Peralada, Arts d’estiu, Festival de Cambrils o Terramar Sitges.