Renfe col·labora amb el festival Terramar Sitges

En el seu compromís amb la cultura i la música a Catalunya
· En comprar l’entrada podràs gaudir d’un 30% de descompte en el teu viatge en tren
· Si ets client de Renfe podràs adquirir la teva entrada al festival amb un 15% de descompte

Barcelona, 19 de juliol de 2019 (Renfe).
En el marc del compromís amb la cultura i la música a Catalunya, Renfe col·labora amb el Festival Terramar Sitges que es celebra a Sitges entre el 19 de juliol i el 4 d’agost.

El Festival, a més d’oferir concerts de reconeguts artistes com Luis Fonsi, Joan Baez, George Benson, Rick Astley o Niña Pastori, inclou activitats gastronòmiques, d’oci i culturals en un dels llocs més privilegiats de Sitges. Una plataforma única per descobrir l’enginy, l’art i talent local.

Així doncs, dansa, escultura, pintura, micro teatre i música de bandes locals tindran el seu propi espai, a més de la zona Pop up Terramar que acollirà diferents espais amb artesania, moda, life style i food trucks.

El Festival arriba a la seva segona edició amb la intenció de consolidar-se com una experiència única d’oci, cultura, gastronomia i experiències sensorials. A més, vol erigir-se com a punt de referència en la intensa programació de Sitges, una de les destinacions turístiques més importants a nivell internacional i vincular estretament amb la població. Terramar se situa com un dels festivals de referència de la Costa de Barcelona.

En el primer any de col·laboració amb aquest festival, Renfe ofereix un 30% de descompte en el seu bitllet pels assistentes que es desplacin fins a Sitges en els serveis de Rodalies de Catalunya, o Barcelona o Camp de Tarragona en trens Ave – Llarga Distància.

A més els clients de Renfe gaudiran del 15% de descompte a les entrades al comprar a través del web del festival.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. A més d’aquest, Renfe col·labora també aquesta temporada amb Cruïlla, Jardins Pedralbes, CanetRock, Festival Vida, Festival Castell de Peralada, Arts d’estiu, o el Festival de Cambrils.

Informació pràctica:Jardins de Terramar. Sitges