Informació de servei 07.00 – Restabliment total servei Alta Velocitat Barcelona-Girona-Figueres

A les 04.46 hores d’avui tècnics d’Adif han reparat definitivament l’avaria que afectava les seves instal.lacions entre Sants i Bifurcació Mollet. D’aquesta manera es recupera la circulació per les dues vies en aquest tram i el servei Ave Barcelona – Girona – Figueres queda totalment normalitzat.

Ahir entre les 07.40 i les 15.24 hores aquesta incidencia a la infraestructura d’Adif interrompia el servei d’Alta Velocitat entre Barcelona, Girona i Figueres a més de provocar retards als serveis Ave Barcelona – Madrid. A les 15.24 es va recuperar la circulació per una de les dues vies restablint-se el servei en aquest trajecte. Fins el restabliment d’avui es va produir algun retard puntual

Un cop Adif va comunicar l’avaria que patia a les seves instal.lacions, Renfe va activar tots els seus recursos tècnics, materials i humans amb objecte de garantir la mobilitat dels viatgers.

D’aquesta manera:
– Els viatgers amb origen o destinació Figueres Vilafant i Girona es van encaminar en trens Regionals
– Els clients dels trens internacionals es van desplaçar en serveis Regionals fins a Girona i des d’allà a destinació en tren d’Alta Velocitat
– Trens Ave Barcelona – Madrid es va mobilitzar i reubicar tot el material disponible amb objecte de facilitar en tot moment el desplaçaments dels nostres clients

Davant d’una avaria d’Adif a les seves instal.lacions, Renfe va reaccionar de la forma més rápida i funcional possible amb l’objectiu de garantir la mobilitat de tots els nostres clients. A més es va destinar personal d’informació i atenció al client a Sants, Girona i Figueres Vilafant per guiar i orientar als viatgers afectats.

Durant aquesta incidencia d’Adif, Renfe va haver de donar solucions de mobilitat a uns 4.000 viatgers en 15 trens afectats.