Servei alternatiu per carretera entre Sant Sadurní i Vilafranca del Penedès per obres del Corredor Mediterrani

El cap de setmana del 8-9 de juny
· Els treballs consistiran en la instal·lació de mesures de protecció per l’execució dels treballs de condicionament de dos terraplens, prèvies a la implantació del tercer carril
· Amb el dispositiu previst, es garanteix la mobilitat dels viatgers de la línia R4 de Rodalies de Catalunya

Barcelona, 5 de juny de 2019 (Adif i Renfe).
El cap de setmana dels dies 8 i 9 de juny, Renfe ha programat un servei alternatiu per carretera entre Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès per l’execució, per part d’Adif, d’obres incloses en el desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya.

Per a la implantació del tercer fil que permetrà adaptar la infraestructura actual a l’ample internacional, en el trajecte Sant Sadurní d’Anoia-La Granada s’han de dur a terme actuacions de consolidació de dos terraplens, de 150 m i 250 m de longitud respectivament.

De forma prèvia a l’execució d’aquests treballs de condicionament dels terraplens, i amb l’objectiu de garantir la circulació per una via durant la seva realització, és necessari instal·lar mesures de protecció de la plataforma ferroviària, que consisteixen en la construcció d’una pantalla de carril fixada entre les dues vies generals.

Adif està duent a terme una exhaustiva planificació de l’execució de les obres del Corredor Mediterrani amb la finalitat de reduir les afeccions al servei, tant de viatgers com de mercaderies. Però donada la necessitat de treballar en l’àmbit de la plataforma ferroviària, és imprescindible interrompre el trànsit de trens entre les 06:00 hores del dissabte 8 i les 06:00 hores del dilluns 10 de juny.

Per tal de garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe ha habilitat un servei alternatiu d’autobús entre les estacions de Sant Sadurní d’Anoia, Lavern-Subirats, La Granada i Vilafranca del Penedès.

A més, durant el període d’afectació al servei, es reforçarà el personal d’informació i atenció al client per tal de facilitar l’encaminament dels viatgers en aquest tram.

Tota la informació sobre aquesta modificació del servei es podrà consultar als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials (@rodalies, @renfe, @infoadif).