Renfe-SNCF en Cooperación llança una campanya per viatjar a França aquest estiu des de 29 euros

Aquests bitllets es podran comprar fins el 21 de juny
· La promoció permetrà viatjar entrel’1 de juliol al 30 de setembre de 2019 en els trens d’Alta Velocitat a França

Barcelona, 18 de juny de 2019
Renfe-SNCF en Cooperación ha posat en marxa una campanya promocional per viatjar aquest estiu a França en els trens d’Alta Velocitat. Aquesta campanya està disponible fins el 21 de juny i permet viatjar a França des de 29 euros entre l’1 de juliol al 30 de setembre en els trens d’Alta Velocitat que connecten amb el país veí.

Aquests preus promocionals estaran disponibles des de Barcelona, Girona o Figueres a partir de 29 euros, en classe Turista, a les ciutats de Nimes, Montpeller, Toulouse i Carcassone i des de 39 a París, Lyon, Valence, Marsella, Aix-en-Provence i Avignon o bé des de 40 i 55 euros respectivament per aquelles persones que vulguin viatjar en classe Preferent.

Per accedir a tots aquests preus promocionals per viatjar a França, els viatgers podran comprar a través dels canals habituals de venda renfe.com, estacions i agències de viatge.

Durant tot l’any, quatre freqüències diàries connecten ambdós països, incrementant-se a cinc en primavera i fins a set a la temporada d’estiu.