Renfe llança la campanya flash ‘4×100’ per a viatjar en Ave durant el mes d’agost

La promoció estarà disponible d’avui a dimecres
· L’oferta permet comprar quatre bitllets Ave Barcelona – Madrid per 100 euros
· Els bitllets oferts tenen data de viatge de l’1 al 31 d’agost, ambdós inclosos

Barcelona, 17 de juny de 2019 (Renfe)
Renfe llança avui una campanya flash que permet comprar quatre bitllets Ave a Madrid per 100 euros per a viatjar durant el mes d’agost des de Figueres – Vilafant, Girona, Barcelona, Camp de Tarragona o Lleida. La promoció estarà disponible els dies 17, 18 i 19 de juny.

Els bitllets oferts tenen data de viatge de l’1 al 31 d’agost, ambdós inclosos. Els viatgers podran comprar els bitllets a través de la web de renfe.com, app Renfe Ticket, punts de venda de les estacions, agències de viatge, venda telefònica i màquines autovenda.

Tota la informació sobre horaris i serveis a renfe.com i al telèfon 912 320 320.