Renfe col·labora amb el Festival Vida 2019

Els assistents gaudiran d’un 30% de descompte en el viatge en tren
· Un tren especial sortirà la matinada dijous, divendres i dissabte des de Vilanova cap a Barcelona.
· Renfe col·labora també aquesta temporada amb CanetRock, Jardins Pedralbes, Cruïlla, Castell de Peralada, Arts d’estiu, Terramar Sitges o el Festival de Cambrils.

Barcelona, 19 de juny de 2019 (Renfe).
A punt de començar l’època estival, Renfe es suma a la temporada de festivals de música arreu de Catalunya aquest estiu. El primer cap de setmana de juliol, la capital del Garraf acull una nova edició del Festival internacional de Música de Vilanova i la Geltrú, Vida 2019 i Renfe col·labora amb aquesta fita musical que es celebra entre el 4 i el 6 de juliol.

Per tal de facilitar el desplaçament dels assistents al festival, Renfe reforça els serveis de la línia R2 sud de Rodalies de Catalunya amb la circulació especial d’un tren especial les matinades del dijous, divendres i dissabte.

Amb objectiu d’adaptar-se a les necessitats dels assistents al Vida, la matinada de dijous a divendres el tren sortirà a les 01.00 de Vilanova amb arribada a Barcelona a les 01.35. Les matinades de divendres a dissabte i de dissabte a diumenge el tren especial sortirà des de Vilanova i la Geltrú a les 3.30h i arribada a la Ciutat Comtal a les 4.05 hores. Per desplaçar-se des de l’estació fins el festival els viatgers disposaran d’un servei llançadora de bus.

Amb aquest reforç especial, els serveis de Rodalies de Catalunya es converteixen en la millor opció per gaudir del Festival Vida 2019 aquesta edició, facilitant la tornada després de la programació del festival amb Hot Chip, Beirut, Madness o The Charlatans, als que s’afegeixen un recull d’artistes internacionals que els assistents descobriran just abans de l’inici de l’espectacle.

A més, els assistents al Festival Vida 2019, podran gaudir d’un descompte del 30% en els desplaçaments dels trens Ave-Llarga Distància amb origen o destinació Barcelona o Vilanova i la Geltrú pel que fa als serveis de Rodalies.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. A més del VidaFestival, Renfe col·labora també aquesta temporada amb el Jardins Pedralbes, Canet Rock, Castell de Peralada, Festival Arts d’estiu, Terramar Sitges o el Festival de Cambrils.