Per la revetlla i el cap de setmana de Sant Joan, el metro funcionarà 67 hores sense interrupció

19 de juny del 2019
Els trens circularan des de les 5 de la matinada de dissabte, 22 de juny, fins a les 12 de la nit de dilluns 24

Com cada any per Sant Joan, diumenge vinent, dia 23 de juny, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà servei de metro durant tota la nit. És a dir, els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de dissabte, 2 de juny, fins a les 12 de la nit del dia 24 (fins a la finalització del servei de dilluns 24), de manera que funcionaran de forma continuada durant 67 hores.

Per Sant Joan es genera una mobilitat nocturna elevada a Barcelona i l’àrea metropolitana, a la qual Metro respondrà amb una oferta i un dispositiu especials: des de les 10 de la nit de diumenge i al llarg de la matinada i matí de dilluns, els trens circularan a intervals de 7-9 minuts a totes les línies convencionals de la xarxa. A la línia 4, que dona servei a la Barceloneta i al front marítim, els intervals de pas en la franja horària de 2 a 6 de la matinada seran de 5 minuts.

TMB farà, per tant, un desplegament especial de personal en trens i estacions per atendre l’afluència d’usuaris que es desplaçaran en metro a la zona de platges i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla. També es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat a les estacions més freqüentades.

Així, amb vuit línies de metro i 157 estacions obertes, TMB contribueix a la mobilitat amb transport públic durant la revetlla de Sant Joan per facilitar els desplaçaments dels ciutadans.

Per a més informació es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.