Activitats aquàtiques Estiu a Rodalies

Aqualeon i Rocroi s’afegeixen a l’oferta d’activitats aquàtiques dels bitllets combinats de Renfe per aquest estiu
· Amb el bitllet combinat de Rodalies de Catalunya el viatge d’anada i tornada en tren surt gratis.
· Illa Fantasia, Marineland i Waterworld, al Maresme, i Costa Caribe Aquatic Park al recinte Port Aventura són la resta dels parcs que ofereixen el bitllet combinat.

La darrera temporada es van realitzar més de 32.500 viatges.

Barcelona, 20 de juny de 2019,- (Renfe)
Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, Rodalies de Catalunya renova un any més la seva oferta de bitllets combinats per gaudir d’activitats aquàtiques. Aquest anys s’afegeixen el parc Aqualeon de la Costa Daurada i el Rocroi de Vilanova.

Aquestes noves opcions inclouen el viatge anada i tornada fins l’estació de El Vendrell i l’entrada a Aqualeon, i en el cas del Rocroi el desplaçament anada i tornada fins a Vilanova i 2 activitats d’1 hora a escollir entre: kayak doble, paddle surf, patí a pedals o rafting en el mar.

A més, es mantenen els ja tradicionals Illa Fantasia, Water World o Marineland, i així com al parc aquàtic Costa Caribe Aquatic Park ubicat al recinte de Port Aventura.

La darrera temporada es van realitzar més de 32.500 viatges a parcs aquàtics amb els bitllets combinats de Rodalies de Catalunya.

Aquests títols de transport inclouen el viatge d’anada i tornada en tren des de qualsevol estació de la xarxa de rodalia de Barcelona fins l’estació més propera a cadascun dels parcs del Maresme, el trasllat en autobús fins el parc aquàtic i l’entrada d’un dia al recinte.

I pels que es vulguin apropar al parc Costa Caribe Aquatic Park , el bitllet combinat inclou el viatge d’anada i tornada des de qualsevol estació de tota la xarxa de Rodalies de Catalunya fins la parada de Port Aventura dels trens de la línia R16, que es troba a pocs metres de l’entrada al parc aquàtic, el que permet arribar a peu en pocs minuts.

Aquests productes combinats es sumen al catàleg d’ofertes d’oci lúdiques i culturals, com el TrenNatura, el Bus turístic, el Barcelona City Tour o bé el bitllet combinat a PortAventura i FerrariLand.

Per a més informació, els clients poden dirigir-se a les estacions, telèfon 900 41 00 41 i als web http://rodalies.gencat.cat/ca/nou-bitllets-combinats/ i www.renfe.com, així com als parcs aquàtics www.illafantasia.es, www.waterworld.es, www.marineland.es, www.portaventura.es , www.rocroi.com i www.aqualeon.es.