Serveis mínims d’FGC per a les jornades de vaga dels dies 13 al 17, 20 i 27 de maig

Les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia oferiran el 50% del servei habitual a les hores punta tant del matí com de la tarda

Davant l’anunci de vaga convocada pel sindicat Sindicato Español de Maquinistas y Ayudantes Ferroviarios (SEMAF) per a les jornades del dia 13 al 17 de maig i els dies 20 i 27 de maig, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), segons l’establert pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, realitzarà els següents serveis mínims:
A les Línies Metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia): 50% del servei habitual entre les 07.00h i les 09.00h i entre les 17.00h i les 19.00h.

Durant la resta de la jornada la previsió és oferir el servei habitual, tot i que pot haver-hi afectacions fins que es normalitzi el servei després de la franja de vaga.
Durant totes les jornades, el servei de trens estarà supeditat al seguiment de la vaga.

Les persones usuàries d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC. De la mateixa manera, el web i l’aplicació per a mòbils de Ferrocarrils informaran de les possibles alteracions en la circulació dels trens.