Renfe. Reparació Incidència sistema senyalització

Des de les 10.00 hores, un cop tècnics d’Adif han reparat l’avaria que afectava al sistema de senyalització als trams Clot-Badalona i Clot – Sant Andreu, queda normalitzada la circulació de trens al seu pas per aquests punts. Aquests incidència ha provocat retards superiors a 30 minuts a les línies R1, RG1, R2 nord i R11 que s’aniran recuperant de manera progressiva.

Malgrat que Renfe ha fet totes les tasques possibles per minimitzar l’afectació i garantir que els viatgers poguessin arribar a la seva destinació, derivat d’aquesta incidència, la resta de línies del servei de rodalia de Barcelona també han registrat retards generalitzats. Malgrat que Renfe ha fet totes les tasques possibles per minimitzar l’afectació i garantir que els viatgers poguessin arribar a la seva destinació.

Renfe ha informat d’aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, servei SMS, Transmet al perfils de twitter @rodalies i al web rodaliesdecatalunya.cat i al telèfon d’informació 900 41 00 41