Renfe reforça els seus serveis Ave amb més de 3.000 places per la celebració Temps de Flors a Girona

Entre l’11 i el 19 de maig

8 maig. Els dos caps de setmana, Renfe ha programat la circulació d’un total de vuit trens especials entre Barcelona i Girona
Durant l’esdeveniment els viatgers disposen de 100.000 places en els serveis de Rodalies
Renfe ha programat un dispositiu especial amb motiu de la celebració de Temps de Flors a Girona entre l’ 11 i el 19 de maig. A més de les 100.000 places que s’ofereixen a Rodalies, Renfe reforçarà els seus trens d’Alta Velocitat amb més de 3.000 places addicionals en 8 serveis especials.

Durant els dos caps de setmana, els dies 11, 12, 18 i 19 de maig, Renfe augmentarà la seva oferta d’Alta Velocitat amb un tren especial per sentit, on es podran trobar preus des de 9,40 euros. L’horari d’aquests serveis serà:

Barcelona Sants (10.15) – Girona (10.55)
Girona (21.15) – Barcelona Sants (21.54)
100.000 places a Rodalies de Catalunya

Durant el Temps de Flors, Rodalies de Catalunya ofereix un total de 100.000 places als serveis entre Barcelona i Girona. Els clients disposen de més de 50 serveis diaris de les línies R11 (Barcelona Sants – Portbou per Girona) i RG1 (Portbou/Figueres – Blanes Mataró) per arribar a Girona.

A més la línia RG1 permet la connexió directa del Maresme amb la ciutat de Girona. Des de Barcelona el temps de viatge és lleugerament superior a l’hora i des de Figueres són uns escassos 30 minuts els que comuniquen ambdues ciutats.

Els serveis especials es sumen a l’oferta de Renfe a Girona amb un els serveis d’Alta Velocitat que connecten la ciutat de Girona amb Barcelona en un temps de viatge de 38 minuts.