La pastisseria Escribà realitza la Mona del tramvia en el seu 15è aniversari

TRAM lliurarà la Mona als infants atesos per la Fundació Bayt Al-Thaqafa, que facilita la integració social de les persones migrants.
Fins dilluns 22 d’abril l’escultura de 15kg i 1,20m estarà exposada a la pastisseria de Gran Via de les Corts Catalanes, 546, d’Escribà.

Barcelona, 09 d’abril de 2019. Fins dilluns 22 d’abril, tothom que s’apropi a la pastisseria Escribà de la Gran Via de Barcelona podrà veure exposada la Mona de Pasqua de TRAM feta amb motiu del 15è aniversari que el Tramvia de Barcelona està celebrant des d’aquest mes d’abril. L’escultura de xocolata, de 1,20 m, reprodueix la cabina i dos mòduls i mig del tramvia i te per passatgers els típics pollets de Pasqua.

Dies posteriors a la Setmana Santa, TRAM donarà la Mona als infants que la Fundació Bayt Al-Thaqafa atén en el seu centre de Barcelona. Aquesta Fundació sense ànim de lucre, acull a les persones migrades perquè puguin ser ciutadans i ciutadanes de ple dret, sense renunciar a la seva identitat, fomentant l’intercanvi i el diàleg entre les cultures (www.bayt-al-thaqafa.org).

Amb motiu del 15è aniversari del tramvia, i dins de la campanya d’agraïment “Compromesos amb tu TRAM a TRAM”, TRAM donarà aquesta rèplica de 15kg de xocolata i més de 30 hores de feina a la Fundació Bayt Al-Thaqafa, que compta en el seu patronat amb l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, amb qui TRAM porta anys col·laborant-hi.

Trobareu el video a https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=VT5OSepHuf0