“Compromesos amb tu TRAM a TRAM” la celebració dels 15 anys del tramvia metropolità de Barcelona

Avui, 3 d’abril, es compleixen exactament 15 anys de la posada en marxa del tramvia metropolità de Barcelona. Era l’any 2004 quan començaven a circular els primers tramvies per la xarxa Trambaix un 3 d’abril i per la xarxa Trambesòs, un mes més tard, el 8 de maig.

Per aquest motiu, TRAM engega una campanya d’agraïment per la confiança de la ciutadania en aquest mitjà de transport que ha transformat la mobilitat de l’àrea metropolitana de Barcelona i que compta amb una àmplia acceptació de les persones usuàries i la ciutadania.

Aquest dimecres, TRAM vol premiar la fidelitat dels viatgers sorprenent-los amb regals. A partir de les 12.30h i començant a la parada de Francesc Macià i a partir de les 16.30h des de la parada de Glòries, aquelles persones que s’apropin a l’equip de TRAM preparat a propòsit per l’ocasió, seran obsequiats amb entrades dobles per anar al teatre.

Es tracta de la primera d’un conjunt d’accions que TRAM està organitzant per mostrar el seu compromís amb la ciutadania que ha confiat durant aquests 15 anys en un transport públic de qualitat, net i sostenible. Durant el 2019, tindran lloc altres activitats destinades també a l’equip que, dia rere dia, fa possible que el tramvia sigui una realitat i a les institucions que han recolzat la implantació i creixement d’aquest mode de transport.

Aquestes accions estan sota el paraigües de la campanya “Compromesos amb tu TRAM a TRAM” que tindrà aplicacions en diferents formats com ara tramvies vinilats, cartells a les parades, contingut especial a xarxes i web, i un audiovisual. La imatge gràfica reflexa el pas dels anys d’una passatgera on el seu reflex a la finestra del tramvia la transporta quinze anys enrere, com una metàfora del pas del temps i la percepció que “el temps passa més ràpid quan es gaudeix”, en aquest cas del trajecte i del propi mitjà de transport: el tramvia.