A les 01.40 tècnics d’Adif han restablert la circulació ferroviària entre Vandellòs i Cambrils

21/04/2019. A les 01.40 tècnics d’Adif han restablert la circulació ferroviària entre Vandellòs i Cambrils després de 9 hores d’avaria de catenària. Des de les 16.45, aquesta incidència ha provocat la interrupció de la circulació en aquest tram el que ha afectat els serveis de la línia R16 i trens Llarga Distància del Corredor Mediterrani.

Per tal de minimitzar l’afectació als clients, només s’ha pogut gestionar un servei alternatiu amb 4 autocars entre Cambrils i L’Ametlla per als serveis de l’R16. Pels trens de Llarga Distància no ha estat viable establir aquest servei per les dates en les que ens trobem i per la celebració d’un torneig de futbol internacional a Salou que han impossibilitat trobar busos suficients per garantir la mobilitat de tots els clients afectats.

Renfe ha informat a l’interior dels trens afectats així com a les estacions ja que degut a aquesta circumstància sobrevinguda no es podia realitzar la circulació de trens. Renfe lamenta la situació derivada d’aquesta incidència a la infraestructura d’Adif i demana disculpes als viatgers afectats, recordant que tot l’esforç del personal ha estat atendre les necessitats del nostres clients malgrat les complicades circumstàncies que s’han patit.

En tot moment els viatgers dels tren han estat informats i disposaven de confort al seu interior. Degut a la impossibilitat de garantir la mobilitat dels clients els trens destinació Barcelona i València que es trobaven en el recorregut finalment s’ha optat per esperar al restabliment de la línia.

Els viatgers del tren ubicat a Mont-roig han estat transbordats per carretera fins a València. El tren ubicat a Vinaròs ha pogut continuar viatge fins a Barcelona.

A més per no provocar major molèsties als clients dels trens que havien de sortir de Barcelona o València/Alacant no han sortit durant tota la tarda a l’espera de restablir la circulació. Demà el servei es prestarà amb normalitat.

A tots els clients se’ls hi ha ofert viatjar en un altre dia o el reemborsament del bitllet.