Renfe-SNCF en Cooperación llança una campanya per viatjar a França des de 25 euros

Aquests bitllets es podran comprar fins el 25 de febrer
· La promoció permetrà viatjar entre el 4 de març i el 2 de juny en els trens d’Alta Velocitat a França

Barcelona, 19 de febrer de 2019
Renfe-SNCF en Cooperación ha posat en marxa una campanya promocional per viatjar aquesta primavera a França en els trens d’Alta Velocitat. Aquesta campanya està disponible fins el 25 de febrer i permet viatjar a França des de 25 euros entre l’1 de març i el 6 de maig en els trens d’Alta Velocitat que connecten amb el país veí.

Aquests preus promocionals estaran disponibles des de Barcelona, Girona o Figueres a partir de 25 euros, en classe Turista, a les ciutats de Nimes i Montpeller i des de 29 euros a les ciutats de París, Lió, Valence, Marsella, Avinyó o Aix-en-Provence o bé, des de 40 i 44 euros respectivament per aquelles persones que vulguin viatjar en classe Preferent.

Des de Tarragona és possible connectar amb Nimes, Montpellier, Avinyó, Aix-en-Provence i Marsella a partir de 34 euros i en Preferent, des de 49 euros.

Preus promocionals per Carcassona i Toulouse
Aquesta campanya també està disponible per les connexions que enllacen amb Carcassona i Toulouse i que recuperen la seva freqüència diària a partir del 31 de març. A aquestes destinacions, i durant el període de vigència de la promoció, Renfe-SNCF en Cooperación permetrà viatjar a partir de 25 euros en classe Turista i 40 euros en Preferent. El tren Barcelona-Toulouse connecta aquestes dues ciutats a partir de 2hores 30 minuts a Carcassona i a partir de 3 hores i 15 minuts a la ciutat de Toulouse.

Per accedir a tots aquests preus promocionals per viatjar a França, els viatgers podran comprar a través dels canals habituals de venda renfe.com, estacions i agències de viatge.