Renfe col•labora amb la Mitja Marató de Barcelona

Rodalies de Catalunya col•labora amb la Mitja Marató de Barcelona
· Aquest mes de febrer Rodalies també col·labora amb la Maratest d’El Prat de Llobregat i La Mitja de Granollers
· Els participants podran obtenir un bitllet d’anada i tornada per l’11 de febrer fins a Barcelona Sants, Arc de Triomf, Plaça Catalunya o Estació de França

Barcelona, 9 de febrer de 2019 (Renfe).
Rodalies de Catalunya col•labora amb la Mitja Marató de Barcelona que es celebra aquest diumenge 11 de febrer a la Ciutat Comtal. Un any més, Renfe i l’organització de la prova han arribat a un acord que permetrà bescanviar el tiquet comprovant de l’organització, per un bitllet gratuït d’anada i tornada fins a Barcelona, vàlid fins les estacions de Barcelona.

A més d’aquesta prova atlètica a la Ciutat Comtal, durant el mes de febrer Rodalies de Catalunya també col·labora amb la celebració amb la Mitja Marató del Prat de Llobregat que es celebra el 15 de febrer i La Mitja de Granollers que es celebra a la capital del Vallès Oriental el diumenge 24 de febrer.

Diumenge 10 de febrer Diumenge 17 de febrer Diumenge 24 de febrer
Barcelona El Prat de Llobregat Granollers
Estació més propera
Arc de Triomf El Prat de Llobregat Granollers Centre
Barelona Estació de França Granollers Canovelles
Lineas de Rodalies
Totes les líneas R2 Sud i R2 Nord R2 Nord i R3

Per gaudir d’aquest bitllet, els participants hauran de presentar el tiquet que l’organització a la taquilla de qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona el mateix dia de la prova atelètica abans de l’inici de la cursa.

Mitja Marató de Barcelona
La cursa del proper diumenge a Barcelona tindrà la sortida a les 8.45h al Passeig Pujades (al Parc de la Ciutadella) i recorrerà els carrers de la de la Ciutat Comtal fins a finalitzar novament a al Parc de la Ciutadella.

La sortida de la prova atlètica, situada a pocs metres de l’estació de Barcelona Estació de França, parada dels trens de la línia R2 sud i dels trens regionals de les línies R13, R14, R15 i R16; i també de l’estació d’Arc de Triomf on es dóna servei de les línies R1, R3, R4 i R12 del servei de rodalia de Barcelona, converteixen els trens de Rodalies de Catalunya en el mitjà de transport idoni per als desplaçaments dels esportistes fins a Barcelona per participar a la cursa.

Maratest d’El Prat
La cursa Maratest d’El Prat de Llobregat tindrà sortida a les 9.00 hores del diumenge 17 de febrer, des de la carretera de la Platja i recorrerà el terme municipal al llarg de 30 o 15 quilòmetres, depenen de la modalitat triada, tot combinant carreteres asfaltades i camins adaptats.

Els participants podran desplaçar-se fins a El Prat de Llobregat en els trens de la línia R2 sud de Rodalies que ofereix quatre trens per hora, amb un temps de viatge de 15 minuts des de l’estació de Barcelona.

La mitja de Granollers
La cursa tindrà el seu inici i final a Granollers, prop de l’estació de Granollers Centre, i passarà per Les Franqueses i La Garriga, per aquest motiu, els trens de les línies R2 i R3 de Rodalies es converteixen en el mitjà de transport idoni pel desplaçament dels esportistes fins la capital del Vallès. En aquesta relació, els viatgers disposen de tres trens per hora i sentit, amb un temps de viatge d’entre 30 i 40 minuts des de l’estació de Barcelona Sants.

Rodalies de Catalunya, en el seu compromís amb el foment de l’esport i el transport públic, col·labora amb més d’una vintena de curses atlètiques durant tota la temporada, facilitant als participants a les curses el seu trasllat en tren fins a lloc de la prova atlètica el dia de la competició.

Per a més informació dels serveis i horaris, els interessats poden dirigir-se a les estacions del serveis de rodalia de Barcelona, als telèfons 900 41 00 41 i al web rodaliesdecatalunya.cat així com a l’aplicació per a dispositius mòbils de Rodalies de Catalunya i Renfe Cercanías.