El GSMA Mobile World Congress es celebra entre el 25 i el 28 de febrer a Barcelona

Renfe incrementa els seus trens AVE Madrid-Barcelona amb 17.000 places addicionals amb motiu del Mobile World Congress

· Els assistents al Mobile World Congress poden gaudir d’un 35% des descompte

Barcelona, 18 de febrer de 2019-(Renfe)
Amb motiu de la celebració del GSMA Mobile World Congress a Barcelona, Renfe reforçarà els seus serveis AVE Madrid-Barcelona amb 17.000 places addicionals entre el 25 de febrer i 2 de març.

Els assistents a aquesta cita internacional del món de la telefonia mòbil, podran gaudir d’un descompte del 35% en els seus desplaçaments fins la Ciutat Comtal, des de qualsevols estació d’Ave i Llarga Distància.

Aquests bitllets AVE permeten la utilització del serveis de rodalia tant a Barcelona com a Madrid. Diàriament, 28 trens Ave connecten Barcelona i Madrid en un temps de viatge a partir de 2 hores i 30 minuts.

Per la compra de bitllets d’Ave i Llarga Distància, els clients poden dirigir-se al portal web renfe.com i a través de l’aplicació per a dispositius mòbils Renfe Ticket, així com als canals de venda habituals a taquilles i al telèfon 912 320 320.