Transport públic per a la Cavalcada de Reis 2019

03 de gener de 2019
TMB recomana el metro per anar al centre de la ciutat, dissabte 5 a la tarda.

Amb motiu de la celebració de la Cavalcada de Reis 2019 a Barcelona, així com d’altres cavalcades i actes similars en diversos barris de la ciutat i municipis de l’àrea metropolitana, dissabte 5 de gener a la tarda, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del metro en els desplaçaments als llocs on es faran les diferents activitats programades.

A causa de l’esmentat esdeveniment, es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions en el recorregut de la gran majoria de línies d’autobús, que seran limitades o desviades entre les 16.00 i les 21.30 hores, aproximadament. És per això que el metro serà el transport idoni per facilitar la mobilitat dels ciutadans.

La Cavalcada de Reis 2019 de Barcelona començarà a les 6 de la tarda a l’avinguda del Marquès de l’Argentera i continuarà per Pla de Palau, Via Laietana, plaça d’Urquinaona, Fontanella, pl. Catalunya, Pelai, pl. Universitat, Sepúlveda, av. Paral·lel, pl. Espanya, av. Reina Maria Cristina i av. Rius i Taulet. Com que el recorregut travessa majoritàriament el centre de la ciutat, es recomana el metro per accedir-hi.

El metro, el transport idoni per als desplaçaments
Per facilitar la mobilitat ciutadana, dissabte 5 de gener a la tarda, el metro es reforçarà amb més trens a totes les línies convencionals, que circularan a intervals d’entre 3 i 5 minuts. A més, recordem que la xarxa de metro funcionarà tota la nit, per ser dissabte. L’endemà diumenge, dia de Reis, el metro funcionarà fins a les 12 de la nit, pel fet de ser festiu.

El metro es reforçarà amb personal d’atenció al públic i neteja a les estacions més concorregudes durant la celebració de la Cavalcada, com Ciutadella / Vila Olímpica (L4), Barceloneta (L4), Jaume I (L4), Urquinaona (L1 i L4), Drassanes (L3), Catalunya (L1 i L3), Universitat (L1 i L2), Sant Antoni (L2), Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4), Paral·lel (L2 i L3), Rocafort (L1), Urgell (L1) i Espanya (L1 i L3).

Més informació: tmb.cat/cavalcades-reis-barcelona