Renfe i Turisme de Barcelona signen un conveni de col·laboració per a la promoció turística de la destinació de Barcelona

L’acord s’ha signat a Fitur 2019
· L‘operadora i el consorci de Turisme de Barcelona sumen sinèrgies per fomentar l’ús del tren com a mitjà de transport sostenible
· Renfe aplicarà un 35% de descompte pels esdeveniments vinculats amb el turisme de negocis, fires i congressos

Madrid, 23 de gener de 2019 (Renfe).
Renfe i el Consorci de Turisme de Barcelona han signat un conveni amb l’objectiu de col·laborar en la promoció turística de la Ciutat Comtal i el seu entorn i en la promoció del tren com a mitjà de transport per visitar la zona. D’aquesta manera, Renfe i el Turisme de Barcelona uneixen esforços per impulsar l’activitat turística i de transports a Barcelona així com a la regió metropolitana.

L’acord s’ha signat avui a Fitur (Feria Internacional del Turismo), a Madrid. El director del Consorci de Turisme de Barcelona, Joan Torrella i Reñé, i el director General de Renfe Viajeros, Ramón Azuara, han formalitzat l’acord a l’stand de Renfe.

Mitjançant aquest conveni, el consorci de Promoció turística de la ciutat promocionarà en les seves activitats el tren d’Alta Velocitat per al seu ús com a mitja de transport en el corredor Barcelona-Madrid així com en els serveis de Llarga Distància. El Consorci promocionarà els productes de Renfe en les seves publicacions destinades al sector turístic en general així com també en el sector d’incentius d’empreses, congressos i convencions.

Renfe i el Consorci de promoció turística de Barcelona signen aquest acord de col·laboració en base del compromís d’ambdues entitats per foment i la promoció dels transport sostenible. Aquesta col·laboració treballa per consolidar i fomentar un desenvolupament sostenible de l’entorn i la mobilitat, tant a l’àrea metropolitana coma desplaçaments de llarga distància.