Línies d’autobús afectades per la Cursa Sant Antoni Barcelona 2019

18 de gener del 2019
TMB recomana el metro per als desplaçaments al barri de Sant Antoni diumenge al matí.

Amb motiu de la celebració de la 41a edició de la Cursa Atlètica Moritz Sant Antoni, que tindrà lloc diumenge, 20 de gener, al barri de Sant Antoni, diverses línies d’autobús poden tenir afectacions pel que fa a recorregut i horari. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana el metro en els desplaçaments a la zona delimitada per la Gran Via, l’avinguda Paral·lel i la ronda de Sant Antoni diumenge al matí.

La cursa sortirà del carrer Floridablanca a les 9.30 del matí i afectarà tot el trànsit de superfície pels carrers on es desenvolupi la prova entre les 8 i les 13 hores aproximadament. El recorregut, de 10 quilòmetres, seguirà pels carrers Casanova, Sepúlveda, Llançà, Gran Via, pg. de Gràcia, rda. Universitat, rda. Sant Antoni, Villarroel, Tamarit, Urgell, Manso, Calàbria, Parlament, rda. Sant Pau, av. Paral·lel, Borrell, Marquès de Campo Sagrado, av. Paral·lel, Llançà, Gran Via, Llançà i Urgell per tornar al punt de partida, al carrer Floridablanca.

Tot plegat provocarà diferents afectacions a una vintena de línies de bus de TMB, que veuran alterat o limitat el recorregut mentre es desenvolupi la cursa: D20, D50, H12, H14, H16, V9, V11, V13, V15, 7, 13, 21, 24, 52, 54, 55, 59, 67, 120, 121 i les dues rutes del Barcelona Bus Turístic.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.