L’App de Cercanías de Renfe ja permet comprar títols de transport des del mòbil

Aquest servei està disponible al servei de rodalia de Barcelona
· La nova funcionalitat facilita l’adquisició de bitllets senzills i d’anada i tornada per la seva impressió a les màquines autovenda

Barcelona, 29 de gener 2019 (Renfe).
Renfe ja permet comprar títols de transport a través de l’App de Cercanías. Els clients podran adquirir bitllets senzills i d’anada i tornada pels nuclis de rodalia de Madrid i Barcelona, com a primer pas, per després implantar-se a la resta de nuclis i per la resta de bitllets.

Amb aquesta nova funcionalitat, Renfe per permet al client planificar còmodament el seu viatge en els serveis de rodalia des del mòbil.

Un cop registrat a l’App, el client podrà comprar i fer altres gestions, com tenir accés al resum dels seus bitllets. La compra permet adquirir bitllet amb origen i destinació, sense associar a un horari concret, ja que els serveis de rodalia es regeixen per freqüències i no per horaris i vàlids per la data establerta.

Després d’haver comprat el bitllet a l’aplicació de Cercanías el client haurà d’imprimir a les màquines autovenda de les estacions, o bé passant el codi QR per l’escàner o introduint el localitzador facilitat.

La compra no estableix reserva de plaça i l’anul·lació dels bitllets serà sense càrrecs. Gràcies a aquesta nova funció a l’App de Cercanías, també es podrà accedir a la informació de les targetes personalitzades.