Renfe ofereix 300.000 places als serveis AVE i Llarga Distància pel pont de desembre

Per viatjar fins el 10 de desembre
· Del total de places, 25.000 s’afegeixen a l’oferta habitual del trens AVE i Llarga Distància el que significa un reforç del 8%

Barcelona, 5 de desembre de 2018 (Renfe).
Amb motiu del proper pont de desembre, Renfe ha programat un dispositiu de reforç especial amb un total de 300.000 places als trens d’Alta Velocitat i Llarga Distància que connecten Catalunya amb el centre, sud i llevant peninsular.

Del total, 25.000 corresponen a places de reforç que s’afegeixen a l’oferta habitual de Renfe, el que significa un increment del 8,3%. La majoria del reforços es concentren al corredor Ave Barcelona-Madrid, on s’inclouen 12.000 places addicionals.

També s’han reforçat les connexions Ave entre Catalunya i Andalusia així com els trens de Llarga Distància del Corredor mediterrani Llarga Distància que connecten amb Castelló, València, Alacant i Múrcia.

Per a més informació els clients poden consultar tots els horaris i serveis de Renfe a través del web renfe.com, a l’App Renfe Horarios y Renfe Ticket i a través del telèfon 912 320 320.