L’equip de TRAM felicita les festes amb un vídeo solidari amb la Fundació Pasqual Maragall

· Amb cada compartició i visualització del vídeo a través de les xarxes socials, el Tramvia de Barcelona destinarà 0,50 euros a la Fundació Pasqual Maragall per a la investigació de l’Alzheimer.
· Al vídeo, realitzat amb motiu de les festes de Nadal, hi participen gairebé 40 treballadors de TRAM de manera voluntària.

Barcelona, 18 de desembre de 2018. TRAM ha realitzat un vídeo solidari per recolzar la Fundació Pasqual Maragall en la seva investigació i lluita contra l’Alzheimer i felicitar les festes a través de les xarxes socials. Amb la compartició d’aquest vídeo, protagonitzat pels treballadors del Tramvia de Barcelona, s’estarà ajudant a finançar la investigació de la malaltia Alzheimer ja que per cada visualització que es produeixi, TRAM donarà 0,50 euros a la Fundació Pasqual Maragall.

Al vídeo, realitzat amb motiu de les festes de Nadal, hi apareixen 36 treballadors de tots els departaments que, de manera voluntària han participat. La versió punk del tema nadalenc és ‘Deck the halls – Punk and Surf Rock Christmas Song Version’ del grup The Soaks.

La coordinació del vídeo ha anat a càrrec de l’agència Matèria Creativa, amb la producció de Go-Ride i la realització d’Àlex Font i Jan Lopez Latussek.

És el segon any que TRAM vincula la visualització de la seva felicitació de Nadal a una causa solidària. L’any passat, va recolzar la campanya Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja a Catalunya. L’import sorgit de les més de 65.000 visualitzacions en només un mes es va destinar a aconseguir recursos per ajudar a garantir que els nens i les nenes en situació de vulnerabilitat puguin comptar amb una alimentació suficient, adequada i nutritiva.

Fundació Pasqual Maragall
La Fundació Pasqual Maragall va néixer l’abril de 2008, fruit del compromís públic de Pasqual Maragall, exalcalde de Barcelona i president de la Generalitat de Catalunya, després de ser diagnosticat d’Alzheimer. Amb la visió d’aconseguir un futur sense Alzheimer, la Fundació Pasqual Maragall promou i desenvolupa recerca biomèdica d’excel·lència per contribuir a aportar solucions decisives a aquesta malaltia.

L’objectiu és prevenir-ne l’aparició, determinant quins factors incideixen en el seu inici i desenvolupament, dissenyant intervencions per actuar abans que sigui massa tard i ampliant el coneixement sobre les funcions cognitives afectades en l’envelliment.
La Fundació treballa a la vegada per generar consciència social sobre els efectes d’aquesta malaltia i la importància de la recerca científica per trobar solucions.

Video Tram / fundació Pasqual Maragall