L’ATM del Camp de Tarragona manté les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2019

19/12/2018.- Territori i Sostenibilitat
· Les previsions indiquen que podrà tancar-se l’any amb una xifra propera als 20,9 milions d’usuaris, la qual cosa suposa un increment d’un 2,3% respecte del 2017
El Consell d’Administració de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona ha aprovat mantenir les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2019.

Les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2019 seran les següents:
Pel que fa el preu de les targetes sense contacte reutilitzables que serveixen per carregar i recarregar els títols de transport del sistema tarifari del Camp de Tarragona, també s’han mantingut, conservant el mateix preu que l’any 2018.

Els preus de les targetes sense contacte per a l’any 2019 són els següents:
Per consultar quin títol s’adapta millor a les necessitats de cada usuari, es pot fer ús del “Cercador de títols ATM” atmcamptarragona.cat/cercador/ca, una eina disponible al web de l’ATM Camp de Tarragona, amb la finalitat de facilitar l’elecció de l’abonament de transport econòmicament més rendible en funció dels viatges mensuals a realitzar.

Evolució del transport públic durant el 2018
Pel que fa a l’evolució dels viatgers, l’ATM preveu tancar el 2018 amb una xifra propera als 20,9 milions. Això significa un increment d’un 2,3% respecte de l’any 2017 i, en valors absoluts, suposa guanyar més de 400.000 usuaris.

La T-MES ha crescut un 11,84%, mentre que la T-50/30 i la T-10/30 ho han fet un 8,52% i un 4,36%, respectivament. Aquestes dades constaten que continua millorant el nivell de recurrència dels usuaris amb aquests abonaments que aporten més fidelitat, així com una millor relació preu/viatge. Cal destacar també l’increment d’un 19,25% en la utilització del títol T-12, pera a nens i nenes de 4 a 12 anys. La utilització del títol T-10 es consolida tot i enregistrar un lleuger descens d’un -0,72% respecte del 2017.