L’Alta Velocitat Espanya-França celebra el seu cinquè aniversari amb 4,2 milions de viatgers internacionals

El servei de trens directes de Renfe-SNCF en Cooperación es va inaugurar el 15 de desembre de 2013
· Per celebrar aquesta efemèride inicia una campanya promocional per viatjar a França a partir de 25 euros
· En aquest cinc anys s’han realitzat prop de 20.000 circulacions d’Alta Velocitat entre Espanya i França

Barcelona, 11 de desembre de 2016.-
Els trens de Renfe-SNCF en Cooperación que connecten amb França celebren el seu cinquè aniversari. Durant aquests cinc anys un total de 4,2 milions de clients han fet servir aquests serveis internacionals entre els 2 països. A aquest nombre de viatgers internacionals es sumen 5,6 milions de viatgers domèstics, que han realitzat trajectes interiors dins d’aquests països.

Campanya Promocional per viatjar a França per 25 euros
Coincidint amb aquesta celebració, Renfe-SNCF en Cooperació llança una campanya promocional entre l’11 i el 14 de desembre per viatjar a França des de 25 euros, entre el 8 de gener i el 31 de març. I per aquelles persones que vulguin viatjar en classe preferent podran fer-ho des de 39 euros.

Aquesta promoció especial estarà disponible a través dels canals habituals de venda: al web renfe.com, a les estacions i a les agencies de viatge acreditades per la venda de productes Renfe i SNCF.

Perfil del viatger internacional
La major part dels clients dels trens internacionals Renfe-SNCF en Cooperación viatja per motius d’oci i vacacionals, en parella o família. El 26% dels clients son espanyols, el 32 % són francesos i el 42% dels viatgers, de tercers països, destacant la forta personalitat internacional de l’oferta.

El 92% dels clients declara estar satisfet o molt satisfet amb els serveis de Renfe-SNCF en Cooperació. Pel que fa als canals de venda, un terç dels clients del mercat espanyol, adquireixen els seus bitllets a través de la venda en línia de www.renfe.com .

El 15 de desembre de 2013, es va posar en funcionament els serveis internacionals directes entre França i Espanya, amb aquestes connexions Renfe-SNCF en Cooperación unia tots dos països en Alta Velocitat a través del Túnel del Pertús.

En aquests cinc anys s’han realitzat prop de 20.000 circulacions entre Espanya i França, el que suposa uns 2.690 Km recorreguts.

Els serveis de Renfe-SNCF en Cooperación connecten Barcelona, Girona i Figueres, amb París, Lió, Marsella, Perpinyà, Narbona, Montpeller, Nimes, Avinyó, Aix-en-Provence o Valence. I des de Madrid, Saragossa i Tarragona, els viatgers poden desplaçar-se fins a Marsella, Avinyó i Aix-en-Provence a través de les ciutats del sud francès: Perpinyà, Narbona, Montpeller o Nimes.