El servei de la línia Llobregat-Anoia entre L’Hospitalet i Sant Boi es reprendrà aquest dissabte dia 8

GenCat. TES. 05/12/2018

La bona marxa dels treballs permetrà reprendre el servei un dia abans del previst
FGC està refent la contravolta del túnel que uneix aquestes estacions, malmesa pels moviments d’aigua freàtica

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reprendrà el servei ferroviari de la línia Llobregat-Anoia, en el tram entre L’Hospitalet i Sant Boi aquest dissabte, dia 8 de desembre, un dia abans del previst inicialment. La bona marxa de les obres permetrà que des de primera hora de dissabte el servei ja funcioni amb normalitat.

FGC està executant els treballs de reconstrucció de la contravolta del túnel que uneix les estacions de L’Hospitalet Av. Carrilet, Almeda, Cornellà Riera i Sant Boi, que es trobava malmesa pels moviments d’aigua del nivell freàtic. Això es va detectar la primavera passada amb unes inspeccions rutinàries que FGC duu a terme de manera habitual.

Mentre el tall ha estat actiu, Ferrocarrils ha ofert un servei substitutori amb autobús als trams afectats per garantir la mobilitat dels viatgers.