Tall de servei entre Bellaterra i Can Feu | Gràcia per treballs de millora en la infraestructura

09 d’agost de 2018.- Entre el 13 d’agost i el 2 de setembre s’interromprà el servei en aquest tram per a realitzar treballs de millora en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma.
FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia, amb parada també a les estacions intermèdies d’Universitat Autònoma i Sant Quirze.

Servei estiu FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà el servei de trens entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia des del dilluns, 13 d’agost, i fins al diumenge, 2 de setembre. Aquesta interrupció prevista del servei permetrà realitzar treballs de millora en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma.

Per garantir la mobilitat dels usuaris de la línia S2 (Sabadell), FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia, amb parada també a les estacions intermèdies d’Universitat Autònoma i Sant Quirze.

D’altra banda, la interrupció del servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu | Gràcia que va començar el 25 de juny, és previst que finalitzi el dilluns, 10 de setembre.

Els serveis substitutoris amb autobús seran les úniques alteracions en el servei dels trams afectats, és a dir, el servei ferroviari en els trams compresos entre Pl. Catalunya i Bellaterra, i entre Can Feu | Gràcia i Sabadell Parc del Nord funcionarà sense interrupcions.

Tota la informació sobre els horaris està disponible per als clients al web d’FGC (www.fgc.cat), al Twitter i Facebook corporatius, a les vitrines de les estacions o trucant al telèfon d’informació 012.