Servei ininterromput d’FGC les nits de les Festes Majors de Sant Cugat, Rubí i Terrassa

27/06/2018.- Les nits del 28 de juny a l’1 de juliol els trens de la línia S1 (Terrassa) circularan ininterrompudament.
Amb aquesta mesura FGC pretén donar resposta al previsible augment de la demanda i afavorir la mobilitat durant les Festes Majors.

Servei ininterromput Festes Majors
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei ininterromput les nits del 28 de juny a l’1 de juliol amb motiu de les Festes Majors de les ciutats de Sant Cugat del Vallès, Rubí i Terrassa.

Aquesta iniciativa sorgeix de la voluntat d’FGC d’afavorir la mobilitat de totes les persones que vulguin assistir a alguna de les activitats programades durant les Festes Majors, reforçant el servei nocturn de trens.

D’aquesta manera, durant aquestes quatre nits la línia S1 (Terrassa) circularà de manera ininterrompuda entre les estacions de Pl. Catalunya i Terrassa Nacions Unides amb freqüències d’un tren cada hora. Totes les estacions de la línia S1 i el Funicular de Vallvidrera estaran en servei per enllaçar amb el servei de trens. Els horaris d’aquest reforç de servei es poden consultar al web www.fgc.cat.