Renfe ofereix prop de 40.000 places a Pamplona amb motiu de la celebració de les festes de San Fermín 2017

· Renfe posa en circulació 37 trens addicionals amb origen o destinació Pamplona, el que significa 10.000 places extra.
· Els dies de major demanda els viatgers disposaran de sis trens per sentit per desplaçar-se entre Catalunya i Navarra.

Barcelona, 7 de juny de 2018 (Renfe).
Amb motiu de la celebració de les festes de San Fermín 2018, entre el 5 i el 15 de juliol, Renfe ofereix un total de 38.400 places en els serveis que enllacen Catalunya amb Pamplona per tal de facilitar el desplaçament de viatgers durant aquests dies.

D’aquestes places, 10.040 s’afegeixen a l’oferta habitual. Renfe ha programat la circulació especial de 37 trens, amb origen o destinació Pamplona des del 5 fins el 16 de juliol. Un any més, es posarà en servei el Tren del Chupinazo el dijous dia 6 de juliol amb sortida de Barcelona a les 06.30 hores.

Els dies de major demanda, és a dir el divendres 6 i el dissabte 14 de juny, els viatgers disposaran de sis trens diaris entre Catalunya i Pamplona per facilitar el desplaçament dels viatgers. Diàriament, Renfe ofereix quatre connexions diàries que enllacen Catalunya amb Pamplona amb preus amb descomptes de fins el 70%, el que permet viatjar a la capital navarresa des de 16,30 euros.

Per a més informació, els clients poden dirigir-se al telèfon 912 320 320 o a la pàgina web www.renfe.com.