Renfe ofereix prop de 4.000.000 places en els seus serveis Ave – Llarga Distància a Catalunya

Durant aquest estiu
· Les relacions més demandades són les que enllacen Barcelona amb Madrid i amb el sud peninsular.
· També es reforcen els serveis de Rodalies a zones costaneres.

Barcelona, 28 de juny de 2018 .- (Renfe)
Renfe ofereix prop de 4 milions de places durant aquest estiu en els serveis Ave-Llarga Distància a Catalunya. Fins el 15 de setembre es reforçaran les destinacions més demandades el que permetrà oferir un 5% de places addicionals en tots els serveis.

Aquest divendres comença la primera operació sortida d’estiu, amb prop de 250 trens d’Ave-Llarga Distància i Regionals només des de Barcelona Sants.

Els serveis que enllacen Catalunya amb Andalusia seran dels més demandats pel que Renfe ha afegit una tercera freqüència a les destinacions de Sevilla i Màlaga, el que suposarà una oferta addicional de 72.000 places.

Reforç estival a Rodalies
Renfe incrementa la seva oferta a les línies de la costa durant l’estiu. Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb sis noves

freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme. Fins el 14 de setembre, sis trens de la línia R1 amplien el seu recorregut entre Arenys de Mar i Calella. Fins el 30 de setembre, els caps de setmana i festiu s’augmenten els serveis a l’estació de Platja de Castelldefels.

Tota la informació sobre horaris i serveis es pot trobar a renfe.com