Renfe incrementa la seva oferta a les línies de la costa durant l’estiu

· Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb sis noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme.
· Fins el 14 de setembre, sis trens de la línia R1 amplien el seu recorregut entre Arenys de Mar i Calella.
· Fins el 30 de setembre, els caps de setmana i festiu s’augmenten els serveis a l’estació de Platja de Castelldefels.

Renfe reforça aquest estiu l’oferta de serveis a les línies que donen servei a les zones costaneres per atendre l’augment de la demanda durant els mesos d’estiu que es produeix en aquestes línies.

Increments a la línia R1 i RG1
Des del 16 de juny i fins el dia 16 de setembre la línia RG1 (Mataró – Portbou per Girona) amplia el seu servei amb sis freqüències, tres per sentit, durant tots els caps de setmana i festius. Això millorarà les connexions entre la costa del Maresme i les comarques gironines, així com la relació amb Barcelona.

A la línia del Maresme, fins el 14 de setembre, es reforça el número de freqüències de dilluns a divendres de la línia R1 (Molins de Rei-Maçanet-Massanes per Mataró) que connecten amb Calella, Sant Pol de Mar i Canet de Mar ampliant el recorregut de tres trens per sentit des de l’estació d’Arenys de Mar fins a Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i alhora amb la ciutat de Barcelona.

Millores serveis R16
Fins el 16 de setembre, Renfe incrementarà amb un servei per sentit la relació Port Aventura – Barcelona de dilluns a divendres. A més, diàriament s’han perllongat dos trens, un per sentit, fins a Cambrils que actualment iniciava o finalitzava el seu recorregut a Tarragona.

Aquestes millores s’afegeixen a la ja programada des del 25 de març en la que es va posar en funcionament un nou tren per sentit en la relació Tortosa – Barcelona, els diumenges i festius. Aquesta millora es mantindrà fins el 28 d’octubre.

Augment de serveis a Platja de Castelldefels
Des del passat 2 de juny, Rodalies de Catalunya va augmentar l’oferta a l’estació de Platja de Castelldefels (Baix Llobregat) de la línia R2 sud amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

Les noves parades es realitzaran tant en els serveis direcció Barcelona com en direcció sud, el que permetrà facilitar els desplaçament cap a les estacions costaneres d’aquesta línia.

En direcció sud, entre les 10.00 i les 13.00 hores s’incorporen vuit noves freqüències de pas que permetran facilitar el trasllat cap a la costa, i en direcció Barcelona seran un total de nou noves freqüències entre les 16.00 i les 20.00 hores, el que significarà duplicar el número de trens en aquesta franja horària per la tornada cap Barcelona al vespre.

D’aquesta manera, s’arribarà a una freqüència de pas de quatre trens per hora, amb l’objectiu de facilitar el retorn dels clients que s’han desplaçat fins les platges d’aquesta població.

Més informació sobre horaris i servei al 900 41 00 41, app de Rodalies i www.rodaliesdecatalunya.cat
Barcelona, 13 de juny de 2018