Renfe col·labora amb el Festival Vida 2018

Els assistents gaudiran d’un 30% de descompte en el viatge en tren
· Un tren especial sortirà a les 3.30h de matinada de dijous, divendres i dissabte des de Vilanova cap a Barcelona.
· Renfe col·labora també aquesta temporada amb Canet Rock, Festival Jardins de Pedralbes, Festival Castell de Peralada, Festival Arts d’estiu o el Festival de Cambrils.

Barcelona, 21 de juny de 2018 (Renfe).
A punt de començar l’època estival, Renfe es suma a la temporada de festivals de música arreu de Catalunya aquest estiu. La propera setmana, la capital del Garraf acull una nova edició del Festival internacional de Música de Vilanova i la Geltrú, Vida 2018 i Renfe col·labora amb aquesta fita musical que es celebra entre el 28 de juny i l’1 de juliol.

Per tal de facilitar el desplaçament dels assistents al festival, Renfe reforça els serveis de la línia R2 sud de Rodalies de Catalunya amb la circulació especial d’un tren especial les matinades del dijous, divendres i dissabte que permetrà tornar des de Vilanova i la Geltrú a les 3.30h i arribar a Barcelona a les 4.05h, fent una única parada a Sitges.

Horaris especials nits del 29, 30 de juny i 1 de juliol
Amb aquest reforç especial, els serveis de Rodalies de Catalunya es converteixen en la millor opció per gaudir del Festival Vida 2018 aquesta edició, facilitant la tornada després de la programació del festival amb Los Planetas, Franz Ferdinand, Iron&Wine o Curtis Harding, als que s’afegeixen un recull d’artistes internacionals que els assistents descobriran just abans de l’inici de l’espectacle.

A més, els assistents al Festival Vida 2018, podran gaudir d’un descompte de fins el 30% en el teu viatge en tren amb la cèdul·la de descomptes.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. A més del Festival Vida2018, Renfe col·labora també aquesta temporada amb el Festival Jardins de Pedralbes, Canet Rock, Festival Vida, Festival Castell de Peralada, Festival Arts d’estiu o el Festival de Cambrils.

Festival Vida vidafestival.com 
Vilanova i la Geltrú
Del 28 de juny al 1 de juliol