El congrés Sónar +D porta la realitat virtual immersiva al metro d’Universitat

31 de maig del 2018
Fins al 3 de juny el vestíbul de l’estació d’Universitat (L1 i L2) acull un espai que presenta el congrés internacional sobre innovació i creació del festival Sónar, el Sónar +D. Es tracta de la iniciativa “Life of us”, una experiència VR immersiva que proposa un viatge interactiu a través de l’evolució de les espècies, que comença amb una forma de vida unicel·lular i que va evolucionant fins a transformar-se en un ésser post-humà robotitzat.

Per primer cop, el Sónar +D ofereix en exclusiva aquesta experiència amb ulleres de realitat virtual a 120 usuaris del metro i membres del JoTMBé que podran accedir a l’activitat mitjançant invitació aconseguida a través d’un concurs del club.

El Sónar+D és un congrés internacional que explora com la creativitat modifica el nostre present i imagina nous futurs. Des de 2013, reuneix a Barcelona destacats artistes, tecnòlegs creatius, músics, dissenyadors i emprenedors per participar en una programació curosament seleccionada enfocada en la inspiració i el networking.

Convocatòria
Acte: Sónar +D presenta “Life of us”, una experiència de realitat virtual
immersiva al metro
Dies: Fins al 3 de juny
Hores: De 16 a 20 hores
Lloc: Vestíbul d’Universitat (L2), accés pel centre de la plaça

Transport públic
per anar-hi Metro: Universitat (L1 i L2)
Bus: H12, H16, V13, V15, 24, 41, 50, 54, 55, 59, 63, 66, 67