TRAM oferirà servei ‘non stop’ durant les nits del Primavera Sound

Del dijous al diumenge hi haurà tramvies amb circulació ininterrompuda a la línia T4, des d’Estació de Sant Adrià fins a Ciutadella l Vila Olímpica.

Barcelona, 30 de maig de 2018. Amb motiu de la celebració del festival Primavera Sound, la línia T4 de Trambesòs realitzarà servei ininterromput des del dijous 31 de maig a les 05.00 hores, i fins el diumenge 3 de juny a les 00.00 hores. D’aquesta manera, TRAM facilita la mobilitat dels assistents a aquest important festival musical que es celebra majoritàriament a la zona del Fòrum de Barcelona.

El reforç del servei és fruit d’un conveni de col·laboració, renovat per tercer any consecutiu amb l’organització de l’esdeveniment. Gràcies a aquest acord, durant quatre dies, hi haurà tramvies amb circulació ininterrompuda a la línia T4, que va des de l’Estació de Sant Adrià fins a la de Ciutadella – Vila Olímpica.

Els horaris d’aquesta línia seran els habituals i, a partir de les 00.00 hores de la nit del dijous i de les 02.00 hores de la matinada del divendres i dissabte, la freqüència de pas serà de 20 minuts. En moments puntuals, com a la finalització dels concerts dels caps de cartell, hi haurà la circulació de tramvies dobles per facilitar-ne la sortida.