Renfe reforça els seus serveis Ave amb més de 3.000 places per la celebració Temps de Flors a Girona

Entre el 12 i el 20 de maig
· Els dos caps de setmana, Renfe ha programat la circulació d’un total de vuit trens especials entre Barcelona i Girona

Girona, 9 de maig de 2018 (Renfe).
Renfe ha programat un dispositiu especial amb motiu de la celebració de Temps de Flors a Girona entre el 12 i el 21 de maig. Durant aquest dies, Renfe reforçarà els seus trens d’Alta Velocitat amb més de 3.000 places addicionals, les quals corresponen a la circulació de vuit trens especials entre Barcelona i Girona.

Per a facilitar el desplaçament des de Barcelona durant els dos caps de setmana, els dies 12, 13, 19 i 20 de maig, Renfe augmentarà la seva oferta d’Alta Velocitat amb un tren especial per sentit. L’horari d’aquests serveis serà:

· Barcelona Sants (10.15) – Girona (10.55)
· Girona (21.15) – Barcelona Sants (21.54)

A més, Renfe ha dissenyat una campanya comercial per incentivar els desplaçaments des de Madrid o Saragossa fins a Girona amb preus des de 61,30 i 20,90 euros respectivament.

100.000 places a Rodalies de Catalunya
A més dels serveis Ave de Renfe, entre el 12 i el 20 de maig, Rodalies de Catalunya ofereix un total de 100.000 places als serveis entre Barcelona i Girona. Els clients disposen dels serveis de les línies R11 (Barcelona Sants – Portbou per Girona) i RG1 (Portbou/Figueres – Blanes Mataró) per arribar a Girona.

Aquest serveis especials es sumen a l’oferta de Renfe a Girona amb un els serveis d’Alta Velocitat que connecten la ciutat de Girona amb Barcelona en un temps de viatge de 38 minuts.

Tota la informació sobre horaris i itineraris a renfe.com i a rodaliesdecatlaunya.cat així com també a través dels horaris d’informació i atenció al client 912 320 320 i al telèfon d’informació de Rodalies 900 41 00 41.