Tren especial per tornar de l’Estima Fest de La Molina

01/03/2018.- El tren directe circularà dissabte 3 de març al vespre amb sortida de La Molina a les 20.50 hores i arribada a Barcelona a les 23.23 hores.
FGC celebra l’Estima Fest, la festa del seu 75è aniversari, amb la celebració de la Copa del Món de Snowboard i cross i d’un concert gratuït dels Amics de les Arts com a plats forts.

Amb motiu de la celebració del 75è aniversari de les pistes d’esquí de La Molina i a petició d’FGC, Rodalies de Catalunya reforça els serveis de la línia R3 amb un tren especial aquest dissabte 3 de març per tal de facilitar la tornada dels assistents a la celebració de l’Estima Fest i del concert d’Els Amics de les Arts.

Aquest servei és possible gràcies a l’acord que Ferrocarrils de la Generalitat manté amb Rodalies de Catalunya que els lliga conjuntament amb la natura i l’activitat de muntanya, posant en relleu, l’aniversari de l’estació.

El servei de tren s’oferirà dissabte 3 de març, dia de màxima celebració, responent així a la demanda de clients per l’acte. Aquest tren s’afegeix al servei habitual que permet anar i tornar a La Molina possibilitant la tornada un cop finalitzada la cloenda dels actes de l’Estima Fest i permeten completar un dia que de ben segur serà un èxit.

El tren farà un servei directe des de La Molina a les 20.50 h i arribarà a Pl. Catalunya a les 23.23 h, continuant fins a Sants (23.28 h) i finalitzant a L’Hospitalet de Llobregat (23.36 h). Aquest tren no pararà en cap altra estació que les esmentades anteriorment. La capacitat del comboi és de 1050 places i fa possible gaudir de la festa al complet sense cap preocupació.

Horari del servei especial:

La Molina 20:50 h
Barcelona Plaça Catalunya  23:23 h
Barcelona Sants 23:28 h
L’Hospitalet de Llobregat 23:36 h.

Els bitllets podran adquirir-se, com és habitual, a les màquines expenedores de les estacions de Rodalies de Catalunya i FGC.

El dissabte 3 de març La Molina acollirà les finals de la Copa del Món de Snow Board Cross. A la tarda el grup barceloní Els Amics de les Arts farà un concert gratuït on presentaran el seu últim disc seguit d’un castell de focs, que continuarà amb una sessió musical conduïda pel discjòquei Carles Pérez, presentador i locutor estrella del programa despertador El matí i la mare que el va parir a Ràdio Flaixbac.

Bitllet combinat per gaudir al màxim de La Molina
FGC i Rodalies de Catalunya ofereixen durant tota la temporada d’esquí el bitllet combinat Skitren La Molina que inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia l’Hospitalet-Puigcerdà, el transport fins a les pistes i el forfet vàlid per un dia. Skitren La Molina té un preu únic de 41 € per adults i 31 € per a nens i es pot adquirir a qualsevol estació del nucli de Rodalies de Catalunya, així com a través de la web de Renfe a la secció Ocio en Tren

Per a més informació, els clients interessats poden dirigir-se a estacions, al telèfon 900 41 00 41, a l’app de Rodalies i al web rodaliesdecatalunya.cat, o als webs i telèfons d’informació de les estacions d’esquí lamolina.cat (T. 972 89 20 31) i d’FGC www.fgc.cat (012)