Benvinguts al nou Museu del Ferrocarril de Catalunya!

El Museu del Ferrocarril de Catalunya reobre les seves portes després de la primera fase de les obres de rehabilitació i millora de les instal·lacions. El principal canvi es centra en la creació d’un nou espai d’acollida dels visitants i la renovació de la façana principal de l’edifici per transmetre una imatge més urbana i actual.

No et perdis res!

Atent a les noves activitats del Museu
La reobertura del Museu ens porta noves activitats per tots els públics, tant adults com nens, perquè gaudiu de grans experiències en família o en grup. Descobreix “Els tastets del Museu”, apropa’t a l’Espai Talgo, diverteix-te amb “Els Indians” i viu moltes més aventures entre els nostres trens. T’esperem!

Agenda

Participa al concurs de febrer!
No et perdis el concurs que et presentem durant aquest mes de febrer! Podràs guanyar un pack de dos bitllets combinats de tren i entrades per visitar el nou Museu, per gentilesa de Rodalies de Catalunya. Per participar només has d’entrar al nostre Facebook o a l’Instagram i respondre la pregunta que et plantegem. Molta sort!

Participa

Vull anar al Museu. Planifica la teva visita

Et convidem a visitar-nos! Pots venir de dimarts a diumenge de 10:30 a 14:30h i dissabtes a la tarda de 16:00h a 18:30h (el mes de març, els dissabtes fins a les 19.30h). Durant el mes de febrer, per celebrar junts la reobertura del Museu, gaudiràs de l’entrada per només 4€. No us oblideu de consultar els nostres horaris especials de Setmana Santa, tindrem activitats per tota la família!