Renfe col·labora en una nova edició del Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya

· Temporada Alta 2017-Festival de Tardor de Catalunya és una referència cultural a Catalunya i la porta d’entrada del millor teatre internacional

Girona, 11 d’ocutbre de 2017 (Renfe).
Renfe col·labora amb el Festival de Tardor de Catalunya Temporada Alta, un referent cultural a Catalunya i porta d’entrada del millor teatre internacional amb una programació de primer nivell que en l’edició d’enguany es realitzarà des d’avui fins el 10 de desembre.

Aquesta iniciativa es duu a terme amb la idea de dinamitzar la presència del teatre a la ciutat de Girona i apostar pels artistes catalans

Renfe aposta per connectar amb els seus públics ampliant el diàleg a través dels llenguatges més diversos, per això, col·labora i patrocina les accions que ajuden a la promoció cultural i educativa promovent la lectura, recolzant festivals de música i teatre, col·laborant en commemoracions culturals i patrocinant diversos premis de literatura i fotografia, entre d’altres. Es per això que es firma aquest acord de col.laboració amb el Festival, una de les gran manifestacions culturals que es duen a terme a Catalunya, concretament a Girona i Salt.

Els viatgers que vulguin apropar-se en tren a Girona disposen de serveis d’Alta Velocitat i Rodalies. Tota la informació a renfe.com i rodaliesdecatalunya.cat.