Línia Nou Tram Quatre obté el sistema de gestió ambiental EMAS

Més de 250 organitzacions disposen d’aquest sistema de la Unió Europea a Catalunya, agrupant més de 470 centres i 39.000 treballadors.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha atorgat el sistema de gestió ambiental europeu EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) a l’organització Línia Nou Tram Quatre, fundada l’any 2008 per gestionar el contracte de concessió d’obra pública per a la construcció, conservació, manteniment i explotació de determinades infraestructures del Tram IV de la Línia 9 del Metro de Barcelona. El sistema de gestió ambiental EMAS de l’empresa facilitarà millorar el seu comportament ambiental i minimitzar l’impacte ambiental de les activitats.

L’EMAS és una eina d’ús voluntari disponible per a qualsevol organització que operi en algun sector econòmic de la Unió Europea o fora de la Unió Europea i que vulgui assumir una responsabilitat ambiental i econòmica; millorar el seu comportament ambiental; i comunicar els seus resultats ambientals a la societat i a les parts interessades en general.

A Catalunya, més de 250 organitzacions disposen del sistema comunitari EMAS, agrupant més de 470 centres i 39.000 treballadors. 13 d’aquestes organitzacions pertanyen al sector dels transports i l’emmagatzematge.
10 d’Octubre de 2017