Demà es restableix el servei de la línia 3 de metro entre Lesseps i Vall d’Hebron

3 de setembre del 2017.- Les obres han permès actualitzar diversos elements de la infraestructura de la via en aquest tram de la línia.

Demà dilluns, 4 de setembre, es restablirà el servei de la línia 3 de metro al tram entre les estacions de Lesseps i Vall d’Hebron, que està suspès des del 22 d’agost per treballs de millora dels elements de la infraestructura de la via. Des de les 5 del matí de demà dilluns els trens tornaran a circular amb normalitat entre tots dos extrems de la línia, de Zona Universitària a Trinitat Nova i a la inversa, tal com estava previst.

Les tasques de manteniment a la via que calia realitzar en aquest tram de la línia 3 s’han fet en dues fases diferenciades; en total les obres han durat 30 dies. L’actuació s’ha centrat en la millora d’elements de la infraestructura de la via de l’entorn de les estacions de Vall d’Hebron, Vallcarca i Penitents.

En aquesta segona fase, la suspensió del servei durant 13 dies ha permès renovar 1,4 quilòmetres de via simple entre Vallcarca i Penitents i substituir un aparell de via de tipus diagonal ubicat entre les estacions de Penitents i Vall d’Hebron. Durant aquest temps els usuaris han pogut utilitzar com a alternativa un servei especial d’autobusos.