Noticies betevé. L’Agrupament Ferroviari de Barcelona celebra 25 anys

Una exposició commemorativa recull maquetes ferroviàries, circuits de trens i altres materials relacionats amb el ferrocarril.

L’Agrupament Ferroviari de Barcelona, amb seu a Sant Andreu, es va fundar el febrer del 1992. Per commemorar l’efemèride, han organitzat una exposició a l’Espai Josep Bota, a la Fabra i Coats. La mostra acull maquetes ferroviàries, circuits de trens, pins, insígnies i altres objectes. També hi ha espai per als infants.

Una dotzena de persones van formar la secció ferroviària de l’Ateneu Obrer de Sant Andreu. A mesura que el grup es va fer més gran, una quarantena de persones, van decidir formar l’entitat. D’aquesta manera, el febrer del 1992 va néixer l’Agrupament Ferroviari de Barcelona amb seu social al carrer d’Abat Odó.

Més informació: beteve