FGC promou l’ús del transport públic per visitar el Rec.015 d’Igualada

08/05/2017.- Torna el Rec.015 Experimental Stores, l’esdeveniment on les grans marques i els dissenyadors independents venen els seus productes a les velles adoberies del barri del Rec d’Igualada.
Els visitants que facin ús dels trens d’FGC per arribar al festival rebran un refresc i una entrada gratuïta al Museu de la Pell d’Igualada.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) torna a col·laborar aquest mes de maig amb el festival Rec.015 Experimental Stores d’Igualada, el festival de moda, cultura, música i gastronomia d’Igualada que durant quatre dies transforma el tradicional barri industrial del Rec.

En aquesta quinzena edició, que se celebrarà durant els dies 10, 11, 12 i 13 de maig, tots els visitants que arribin al festival amb la línia R6 de Ferrocarrils podran gaudir d’un refresc de regal i d’una entrada gratuïta al Museu de la Pell d’Igualada.

D’aquesta manera, FGC vol promoure l’ús del transport públic per visitar el Rec.015 de forma còmoda i responsable amb el medi ambient. La xarxa de transport d’FGC apropa els usuaris a diferents espais d’interès alhora que disminueix la dependència del vehicle privat i promou un estil de vida més saludable.

Suport a la innovació
Ferrocarrils dóna suport a les idees innovadores que aprofiten i revitalitzen els espais tradicionals, com el Rec.015 Experimental Stores, que transforma de manera efímera el barri industrial del Rec.

Aquest any, seran 88 les marques i dissenyadors de moda distribuïts en quatre grans zones del barri del Rec, en un circuit urbà i obert a tothom, on es combina el patrimoni industrial de fa segles amb la creativitat dels espais i les marques de moda.

L’edició d’estiu del festival destaca també per la gran aposta per la gastronomia i la cultura. El festival Rec Street Food augmenta la seva oferta. La cultura tindrà protagonisme, amb concerts i xerrades. En aquesta ocasió es comptarà amb actes culturals gratuïts: quatre escenaris amb més de 20 concerts, grups de música rock, pop i indie, així com xerrades, presentacions de llibres i tallers infantils.

Més informació: http://www.rec0.com/