El servei del TRAM, afectat per la cursa DIR Guàrdia Urbana

El proper diumenge, 28 de maig, el servei de les dues xarxes del tramvia es veurà afectat per la celebració de la cursa DIR Guàrdia Urbana.

Entre les 7:45 h i les 9:00 h aproximadament, les línies del Trambaix funcionaran entre les terminals del Baix Llobregat i fins a Ernest Lluch, quedant sense servei les parades d’Avinguda de Xile, Zona Universitària, Palau Reial, Pius XII, Maria Cristina, Numància, L’Illa i Francesc Macià.

D’altra banda, entre les 8:30 h i les 10:00 h aproximadament, les parades Auditori | Teatre Nacional, Marina, Wellington i Ciutadella | Vila Olímpica, de la línia T4 del Trambesòs, quedaran anul·lades.

Les línies T5 i T6 circularan amb normalitat.

Està previst que el servei del Trambaix es restableixi a partir de les 9:00 h i el del Trambesòs, a les 10:00 h, quan els organitzadors de la cursa ho notifiquin al Centre de Control.
Barcelona, 25 de maig de 2017