El conseller Rull bateja dos trens d’FGC amb noms d’escriptors

23/04/2017.- Una unitat de la sèrie 113 i una altra de la 114 porten els noms d’Aurora i Prudenci Bertrana i de Josep Palau i Fabre.

És un dels actes que Ferrocarrils de la Generalitat ha preparat amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, acompanyat del president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, ha batejat avui dos trens amb els noms d’Aurora i Prudenci Bertrana i de Josep Palau i Fabre, en un acte celebrat a l’estació de Pl. Catalunya amb motiu de Sant Jordi.

Aquestes dues unitats de tren se sumen al conjunt de trens que Ferrocarrils ha batejat els últims anys amb noms d’escriptores i escriptors, com els de Maria Aurèlia Campmany, Josep Mª Espinàs, Mercè Rodoreda, Montserrat Roig, Màrius Torres, Elvira Farreras, Carles Salmerón, Caterina Albert i Joaquim Carbó.

Durant l’acte de bateig el conseller Rull ha llegit un fragment d’una obra de cadascun dels tres escriptors homenatjats. Aquesta iniciativa forma part del conjunt d’activitats que FGC ha preparat per celebrar amb els seus usuaris la setmana de Sant Jordi amb l’objectiu de difondre la cultura i la literatura entre els clients.