Afectació del servei del TRAM amb motiu de la Marató de Barcelona

Barcelona, 9 de març de 2017. – El proper diumenge, 12 de març, el servei de les dues xarxes del TRAM es veurà afectat per la celebració de la Marató de Barcelona. Entre les 8 i les 10.35 hores aproximadament, les línies T2 i T3 del Trambaix finalitzaran el seu recorregut a Palau Reial, en lloc de fer-ho a Francesc Macià, de manera que es quedaran sense servei les parades de Pius XII, Maria Cristina, Numància, L’Illa i Francesc Macià.

D’altra banda, entre les 8.30 i les 13.45 hores, la línia T4 del Trambesòs quedarà anul·lada i no circularà cap servei. A partir de les 13.45 hores, aquesta línia del TRAM funcionarà entre Estació de Sant Adrià i Glòries. Per fer el trajecte entre Glòries i Estació de Sant Adrià, es recomana utilitzar la T6. La línia T5 circularà amb normalitat. A les 14.30 hores, l’hora prevista de finalització de la cursa, es restablirà el servei totalment.

Està previst que el servei de les línies T2 i T3 es restableixi a partir de les 10.35 hores i el de la línia T4, a les 14.30 hores, quan l’organització de la cursa notifiqui al Centre de Control del TRAM que es pot reprendre el servei.