Transport públic per al Mobile World Congress 2017, del 27 de febrer al 2 de març

21 de febrer del 2017
L’accés recomanat per arribar al recinte firal Gran Via és la L9 Sud de metro amb les estacions de Fira i Europa / Fira que tenen connexió directa amb l’aeroport.

Els enllaços de Torrassa (L1), Collblanc (L5) i Zona Universitària (L3) asseguren els desplaçaments sostenibles i ràpids amb Barcelona a través de la xarxa de metro.

Amb motiu de l’edició 2017 del Mobile World Congress (WMC) o Congrés Mundial del Mòbil, que se celebrarà del 27 de febrer al 2 de març als dos recintes de la Fira Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) participarà en el dispositiu de mobilitat d’aquest esdeveniment amb la capacitat de transport de les seves xarxes i fent un èmfasi especial en la informació i l’atenció als ciutadans.

El congrés tindrà la seu principal al recinte firal Gran Via, situat a l’Hospitalet de Llobregat, accessible mitjançant el metro amb la L9 Sud a les estacions de Fira i Europa / Fira. La línia 9 Sud enllaça el recinte firal Gran Via directament amb les terminals T1 i T2 de l’aeroport del Prat i té correspondència amb tres línies de metro que connecten amb la ciutat de Barcelona: L1 (Torrassa), L5 (Collblanc) i L3 (Zona Universitària), a més de la L8, les línies suburbanes i les regionals d’FGC (Europa / Fira). Hi haurà senyalització informativa del congrés a les estacions de la L9 Sud, a les correspondències amb L1, L3 i L5 i a l’estació d’Espanya (L1 i L3).

Una altra via d’arribada i sortida del recinte firal de l’Hospitalet és la línia regular de bus H12 (Gornal – Besòs Verneda), a través de la parada Plaça d’Europa. Aquesta línia es reforçarà amb més vehicles a la franja de matí i de tarda, coincidint amb l’entrada i la sortida dels congressistes.

Addicionalment, l’organització del MWC ha contractat a TMB un servei especial d’autobusos que connectarà els dies 27, 28 de febrer i 1 i 2 de març de 7 a 21 hores (el dia 2 fins a les 17 hores) el recinte firal de la Gran Via amb el de Montjuïc, on se celebrarà l’esdeveniment per a emprenedors 4YFN i la primera edició del The Youth Mobile Festival (YoMo) i el Women4Tech.

Les alternatives i l’esquema general del dispositiu de mobilitat es mostren en un espai especial del web de TMB i les pautes principals de transport es difonen a MouTV i les pantalles d’informació de les parades de bus, entre d’altres canals.

Enguany, les pantalles del MouTV difondran un vídeo en anglès proporcionat pels Mossos d’Esquadra, amb recomanacions i consells de seguretat destinats als congressistes.