Renfe inicia una campanya promocional per a viatges en Preferent entre Barcelona i València

Per a compres a partir del 6 de febrer.
· Renfe vol apropar la classe Preferent als viatgers del serveis Euromed entre Barcelona i València per 22 euros.
· La classe preferent ofereix accés a la Sala Club, servei de premsa, places més amplies i restauració al seient.

Barcelona, 3 de febrer de 2017 (Renfe)
A partir de dilluns, Renfe posa en marxa una campanya promocional per a viatjar en classe Preferent entre Barcelona i València en els trens Euromed. Aquesta campanya ‘De Barcelona a València, millor en Euromed està disponible per a compres realitzades a partir del 6 febrer i permetrà viatjar entre el 6 de febrer i el 18 d’abril i permetrà viatjar entre Barcelona i València per 22 euros.

Aquesta promoció està destinada a apropar els serveis de la classe Preferent als viatgers que es desplacen entre ambdues ciutats, per a que puguin viatjar amb totes les comoditats i al millor preu. Entre els avantatges de viatjar en classe Preferent destaca l’accés a la Sala Club, tant a Barcelona com a València, abans d’accedir al tren, servei de premsa del dia, així com places més àmplies i endolls a tots els seients. A més, els viatges en Preferent inclouen també servei de restauració al seient, un servei en el que Renfe ofereix un total de 8 menús especials (menú infantil, vegetarià, sense lactosa, sense gluten, etc.) per adaptat els àpats a les necessitats de cada client.

El servei Euromed entre València i Barcelona supera determinats dies els 3.000 viatgers diaris. Els dilluns i divendres són els dies de major demanda, el que posa de manifest la conjunció dels trànsits per motius professionals i d’oci de cap de setmana. Diàriament, un total de 8 trens Euromed connecten Barcelona i València en un temps de viatge de 3 hores i 5 minuts.