Els usuaris de les Terres de l’Ebre podran usar els Euromed per viatjar a Tarragona a partir del 5 de febrer

· El preu del bitllet senzill serà de 7 euros, el mateix que el dels trens Regionals
· El temps de trajecte entre l’estació de l’Aldea i la de Tarragona és de 45 minuts

Els usuaris de les Terres de l’Ebre podran viatjar fins a Tarragona amb Euromed a partir d’aquest 5 de febrer. El preu del bitllet senzill bonificat serà de 7 euros, el mateix que el dels trens de Regionals, i la resta de condicions d’accés seran les mateixes que les actualment establertes en els Euromed. El temps de trajecte entre l’Aldea i Tarragona amb els trens de llarga distància és de 45 minuts.

El Departament de Territori i Sostenibilitat va posar en marxa aquest servei el 12 de novembre passat. Ens aquests dos mesos i mig, gairebé 6.000 persones han utilitzat aquest servei. L’oferta és de quatre serveis d’anada i quatre de tornada de dilluns a diumenge. Les parades dels trens Euromed a l’Aldea complementen els serveis de Regionals de l’R16 de manera que l’oferta entre les Terres de l’Ebre i Barcelona és de 14 trens diaris per sentit.

Territori i Sostenibilitat assumeix el cost d’aquestes millores amb una aportació total de 2 milions d’euros anuals i es mantindrà fins que el Ministeri de Foment (MIFO) finalitzi les obres de la nova variant de Vandellós.

Quadre dels horaris dels trajectes