FGC inicia les obres de rehabilitació del pas de vianants del pont de la riera d’Òdena

FGC2Entre el 10 i el 31 de gener el pas per a vianants quedarà tallat pels treballs de rehabilitació.
Les obres permetran millorar les condicions de seguretat i la comunicació entre els municipis d’Igualada i Vilanova del Camí.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) inicia avui les obres de rehabilitació del pas de vianants de la passera del pont sobre la riera d’Òdena, que delimita els termes municipals d’Igualada i Vilanova del Camí. Amb una inversió de 41.000€, l’objectiu d’aquests treballs és la millora de les condicions de seguretat i de comunicació entre els dos municipis.

Aquesta rehabilitació ha estat possible gràcies al conveni signat entre FGC i els ajuntaments d’Igualada i Vilanova del Camí i permetrà la renovació de la barana del pont, la millora de la il·luminació, la renovació del paviment i l’arranjament del tancament existent de separació amb les vies i de les bigues de sota la passera.

Els treballs de rehabilitació suposaran el tancament provisional del pas de vianants entre el 10 i el 31 de gener, ambdós inclosos. Tot i això, es disposarà d’un pas alternatiu.